Internationale Dag van de Aarde

Internationale Dag van de Aarde

Jaarlijks wordt internationaal op 22 april de Dag van de Aarde gevierd. Deze dag werd in 1970 opgericht om aandacht te vragen voor milieukwesties zoals lucht-, water- en bodemverontreiniging, ontbossing, verlies van biodiversiteit, klimaatverandering en andere bedreigingen voor de planeet. 🌍

Sinds de oprichting van deze dag, is deze dag een belangrijke gelegenheid geworden voor regeringen, milieuorganisaties, bedrijven en burgers over de hele wereld om te mobiliseren en samen te werken om onze planeet te beschermen. Over de hele wereld worden evenementen georganiseerd om het bewustzijn van milieukwesties te vergroten en om de toepassing van duurzame praktijken aan te moedigen.

Natuurlijk is het super goed dat we deze dag internationaal vieren, maar het blijft belangrijk om te onthouden dat deze dag niet de enige dag van het jaar is waar we om het milieu moeten geven. We zouden allemaal dagelijks een steentje bij moeten dragen om onze planeet te beschermen. Of het nu gaat om het verminderen van ons energieverbruik, het gebruik van het openbaar vervoer of de fiets ipv de auto, het verminderen van ons plastic gebruik, een duurzaam dieet of simpelweg recyclen… elke bijdrage telt!

Bij Molano maken we het mogelijk om uw elektronische apparaten te recyclen. U kunt uw oude apparaat aan ons verkopen en refurbished apparaten kopen zoals telefoons, tablets en computers van verschillende merken. Door te kiezen voor een refurbished apparaten neem ook jij deel aan de circulaire economie en help je hiermee de planeet.

Uiteindelijk is de internationale dag van de aarde een gelegenheid om het bestaan van onze planeet te vieren en concrete actie te ondernemen om haar te beschermen. Door samen te werken, kunnen we een duurzame toekomst creëren voor toekomstige generaties. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen naar onze aanlokkelijke aanbiedingen op onze website: www.buymolano.com.

Volgende lezen

De geruchten over iOS 17
Waarom refurbished van RefurbCity?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Duurzame keuze

Neem deel aan de circulaire economie door verbruik, verspilling van hulpbronnen en afvalproductie te beperken

Snelle verzending

U ontvangt uw telefoon binnen 24 tot 48 uur met DHL.

Premium kwaliteit

Alle apparaten zijn volledig getest op meer dan 50 punten

Veilige betaling

Alle betalingen worden veilig verwerkt