Waarom refurbished van RefurbCity?

Waarom refurbished van RefurbCity?

Een refurbished apparaat aanschaffen is goed voor de circulaire economie. En met een aankoop bij RefurbCity koop je tegen een mooi prijsje een (bijna) nieuw Apple product en stap je direct over naar een klimaatbewust smartphonegebruik. Gelukkig neemt het aanbod van refurbished apparaten toe op de Europese markt en als consument krijg je steeds meer mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Waarom zou je voor RefurbCity kiezen?

Met onze jarenlange ervaring in deze sector, diepgaande kennis van de techniek, en overtuiging dat we allemaal een steentje moeten bijdragen aan het terugdringen van CO2-uitstoot, verkleinen wij de ecologische voetafdruk van de smartphone industrie door de levensduur van apparaten te verlengen. De gebruikte telefoons die wij verkopen worden gescreend voordat ze worden doorverkocht. Ons professionele technici team controleert de staat van de apparaten door middel van gedetailleerde beoordelings- en classificatie procedures om uiteindelijk consistente kwaliteit te bieden in onze refurbished apparaten. Ook hebben we innovatieve reparatie- en verwerking faciliteiten om een betrouwbare productie te garanderen. Tijdens deze procedure worden alle apparaten op minstens 50 verschillende punten getest.

Na deze controle worden onze telefoons onderverdeeld onder vier verschillende kwaliteitsaanduidingen. Deze kwaliteitsaanduidingen gelden alléén voor de uiterlijke staat van het apparaat. Alle iPhones functioneren dus als een nieuwe iPhone, van hardware (de knoppen) tot software (bijgewerkt naar de nieuwste iOS), ongeacht de staat. De staat van je smartphone  ligt helemaal in jouw eigen handen. De kwaliteitsaanduidingen die wij hanteren zijn degelijk, goed, zeer goed en als nieuw. Alle apparaten die we verkopen zijn volledig functioneel, tenzij anders aangegeven, en worden geleverd met een batterij van +85%. 

Wanneer je voor ‘als nieuw’ zou kiezen kun je een apparaat verwachten die zoals het zegt zo goed als nieuw eruitziet. Wel kan het apparaat onmerkbare gebruikssporen bevatten als je het apparaat van dichtbij zou bekijken. Dat zijn bijvoorbeeld kleine krasjes (niet diep genoeg om met een nagel in te blijven steken) of lichte schaafplekken op de knoppen en/of randen. De kwaliteitsaanduiding ‘zeer goed’ is precies wat er staat: Een telefoon die er nog zeer goed uitziet, maar waar je meer krassen op kunt verwachten dan bovenstaande categorie. Deze gebruikssporen zullen zo subtiel zijn dat met een hoesje om je smartphone niemand het verschil zal zien. Wanneer je voor ‘goed’ zou kiezen, kun je weer net wat meer gebruikssporen verwachten dan de kwaliteitsaanduiding ‘zeer goed’. De gebruikssporen op de behuizing en knoppen van deze telefoons zullen iets meer zichtbaar zijn, maar nog steeds subtiel. Krasjes en/of deukjes kunnen ook licht aanwezig zijn. Als laatste de kwaliteitsaanduiding ‘degelijk’. Hierbij kan je significante gebruikssporen verwachten. Telefoons in deze categorie zijn zichtbaar gebruikt. Dit betekent dat er duidelijk zichtbare schaafplekken, krassen en deuken in de behuizing aanwezig kunnen zijn. Op de knoppen van de telefoons kunnen ook duidelijke gebruikssporen te vinden zijn. Je hebt dus de mogelijkheid om tussen deze vier kwaliteitsaanduidingen te kiezen. Nogmaals, het innerlijk van de iPhone is zo goed als nieuw. De keuze voor het uiterlijk van je telefoon ligt in jouw handen. Tot hoever wil jij inleveren op het uiterlijk van je telefoon? Maak een keuze die bij jou en jouw budget past. 

Tot slot krijg je bij RefurbCity maar liefst 1 jaar garantie en kun je rekenen op een snelle levertijd. Er wordt een leveringstermijn van 48 tot 72 uur aangeboden, waarbij je een trackingcode ontvangt om je bestelling te volgen. Niet tevreden na het ontvangen van uw bestelling? Als consument heb je recht op de wettelijke termijn van 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u de aankoop nog ongedaan maken. Daarnaast kunt u uw product retouren zonder dat daar kosten aan vast hangen.📦

Volgende lezen

Internationale Dag van de Aarde
Fijne Bevrijdingsdag!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Duurzame keuze

Neem deel aan de circulaire economie door verbruik, verspilling van hulpbronnen en afvalproductie te beperken

Snelle verzending

U ontvangt uw telefoon binnen 24 tot 48 uur met DHL.

Premium kwaliteit

Alle apparaten zijn volledig getest op meer dan 50 punten

Veilige betaling

Alle betalingen worden veilig verwerkt